Ράσταβατς: «Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στον ρυθμό του ΠΑΟΚ»

Στη μεγαλύτερη ετοιμότητα που είχε ο ΠΑΟΚ λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων και την ταχύτητα στο παιχνίδι του απέδωσε ο Μίλαν Ράσταβατς την πρεμιέρα... με το αριστερό για τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League.
Πηγή: sdna.gr
Ράσταβατς: «Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στον ρυθμό του ΠΑΟΚ»


Αναλυτικά τα όσα είπε ο ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων μετά το παιχνίδι:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος από εμάς, δίκαια μας κέρδισε. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο μεγάλη ταχύτητα και σίγουρα περισσότερα επίσημα ματς από εμάς.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάναμε ευκαιρίες με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι που θα μπορούσε να μας δώσει ένα γκολ και δεν ξέραμε τι θα γίνει αν το σκορ γινόταν 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε φάσεις, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες μας. Πλέον εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε το επόμενο ματς που για εμάς είναι 100% σημαντικό.

Περισσότερο το ματς κρίθηκε από την απόδοση του ΠΑΟΚ ειδικά στο δεύτερο μέρος. Εμείς δεν μπορούμε ακόμα να ανταποκριθούμε σε αυτό τον ρυθμό που έχει ο ΠΑΟΚ λόγω των αγώνων που έχει στην Ευρώπη. Ο τρόπος προσέγγισης του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε, αυτό που έκρινε το ματς ήταν η διαφορά ταχύτητας».

Διαβάστε ακόμη...