Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν - Ανοικτό παράθυρο για ακόμα μία μεταγραφή

Aπό sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη Δευτέρα επίσημα την προετοιμασία του, με τον Φώτη Τακιανό να έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αφήνοντας όμως και ένα ανοικτό παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση.
Πηγή: sdna.gr
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν - Ανοικτό παράθυρο για ακόμα μία μεταγραφή

Από την περασμένη Πέμπτη (17/8) ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις στην PAOK Sports Arena, με τους ξένους παίκτες της ομάδας να καταφθάνουν σταδιακά στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος που απομένει για να συμπληρωθεί το ασπρόμαυρο παζλ, προκειμένου να έχει άπαντες στη διάθεσή του ο Φώτης Τακιανός, είναι ο Άντριου Χάρισον. Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώην ΝΒΑer αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (21/8), ημέρα που είναι προγραμματισμένη και η επίσημη «πρώτη» του Δικεφάλου.

Δεν αποκλείεται όμως, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών που θα δώσει ο ΠΑΟΚ, να εντοπιστούν κάποια κενά ή διορθώσεις που μπορεί να θέλει να κάνει ο Φώτης Τακιανός.

Έτσι, υπάρχει πάντα η περίπτωση να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης, ενδεχομένως και ξένος, που θα είναι ο έβδομος στην ομάδα, εφόσον κριθεί αυτό αναγκαίο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ρόστερ που έχει σχηματίσει έως τώρα ο ΠΑΟΚ αριθμώντας 14 παίκτες. Ωστόσο οι Θοδωρής Κωνσταντινίδης (19χρ. 1,94) και Θοδωρής Σκουλαριώτης (18χρ., 1,88) δεν αποκλείεται να δοθούν δανεικοί, ήτοι να αγωνιστούν σε ομάδα της Elite League με διπλό δελτίο.

Οι παίκτες σε κάθε θέση:

Γκαρντ: Φρίντρικσον, Τσιακμάς, Χάρισον, Μπελιάουσκας, Αρσενόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σκουλαριώτης

Σμολ φόργουορντ: Φλάτεν, Σχίζας

Πάουερ φόργουορντ: Μαργαρίτης, Γκίλμορ, Σωτηρίου

Σέντερ: ΜακΝίς, Τσαϊρέλης

Φυσικά, οι θέσεις στο μπάσκετ «παίζουν» πλέον και υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε τουλάχιστον δύο, όπως ο Αρσενόπουλος που αγωνίζεται και ως «3» ή ο Μαργαρίτης και ο Τσαϊρέλης που ξέρουν να παίξουν και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Διαβάστε ακόμη...