Αγωνία και απαντήσεις

Από paok24.com: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους τρεις...
Πηγή: paok24.com
Αγωνία και απαντήσεις

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa Conference League, ωστόσο, το χθεσινό βράδυ άφησε τα δικά του "σημάδια" στους "ασπρόμαυρους".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Φιλίπε Σοάρες να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μικρός συναγερμός σήμανε και για τον Αλί Σαμάτα.

Σαν να μην έφταναν αυτά, πρόβλημα προέκυψε και με τον Χάρη Τσιγγάρα, κάτι που σημείωσε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Φιλίπε, έχει και ο Τσιγγάρας ένα πρόβλημα και ίσως να έχει ένα σπασμένο πλευρό, πιθανόν να είναι σοβαρό. Ελπίζω να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα για τα επόμενα παιχνίδια".

Για τον Φιλίπε, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση στο ισχίο, με τον Πορτογάλο να υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στην περίπτωση του Τανζανού επιθετικού δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς είχε κάποιες κράμπες.

Όσον αφορά στον Τσιγγάρα, είχε αρχικά έντονους πόνους κι υπάρχει φόβος ακόμη και για σπασμένο πλευρό, αν κι ο ίδιος από τη μεριά του εμφανίστηκε καθησυχαστικός, με τον Έλληνα μέσο να κάνει σήμερα μαγνητική, για να δοθεί οριστική απάντηση.

Όλα αυτά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής και φυσικά, το πρώτο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη...