«Να δείξουμε ότι δε μας ενδιαφέρει η καυτή Τούμπα»
SHARE:

– Πιστεύω ότι η αρχή της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας προετοίμασαν καλά, ότι είμαστε δυνατο, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι αξίζουμε να πιστεύουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε στην Ευρώπη και είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία.
Πώς θα είναι η Χάιντουκ;
– Ίσως δεν πρέπει να μιλάμε για τακτική, αλλά θα είναι η ίδια Χάιντουκ, με παρόμοιες σκέψεις. Πιστεύω ότι ξέρουμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους και την ατμόσφαιρά τους και ως φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς θα δείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αν θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας.
Τι είδους ΠΑΟΚ περιμένεις;
– Ίσως το αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι να άφηνε περιθώρια για την επιστροφή να ξεκινήσει με τακτική, αλλά είναι δύσκολο να πούμε. Τους αρέσει αυτό το πρέσινγκ, οπότε ίσως έτσι ξεκινήσουν το αυριανό παιχνίδι.
Πόσο έτοιμος είσαι για την πίεση από τις εξέδρες σε μια καυτή έδρα;
– Θα αναφέρω μόνο ότι ως σύλλογος και ως ομάδα είμαστε μαζί δύο χρόνια τώρα, έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τα προκριματικά της περσινής σεζόν. Ίσως η περσινή Βιτόρια Γκιμαράες και Βιγιαρεάλ ήταν μια καλή προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε πιο ώριμοι, πιο έξυπνοι και πραγματικά πιο δυνατοί από ποτέ.
– Μέχρι την Κυριακή ήταν η Μπελούπο, τώρα από Δευτέρα είναι πάλι ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι καλό και υγιεινό. Νομίζω ότι μάθαμε πολλά τους τελευταίους μήνες και χρόνια και ότι τώρα επικεντρωνόμαστε πραγματικά στο επόμενο παιχνίδι.
Τα αποδυτήρια πιστεύει στην πρόκριση;
– Αυτό πιστεύω. Νομίζω ότι αυτό έγινε αισθητό και στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας αγώνας μεταξύ παρόμοιων ομάδων που αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα επιστρέψουμε στο σπίτι πιο ικανοποιημένοι.