Πρόκριση με την Χάιντουκ σημαίνει… πέντε ματς σε 15 μέρες!

Το 0-0 στο Σπλιτ με την Χάιντουκ αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της Τούμπας και με την επιστροφή της ομάδας σήμερα (12/8) σηματοδοτείται η έναρξη του πρώτου πραγματικά γεμάτου διαστημάτος στην σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια.
Πηγή: thessports.gr
Πρόκριση με την Χάιντουκ σημαίνει… πέντε ματς σε 15 μέρες!

Ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στους Κροάτες και συνέχειας του στα προκριματικά του Conference League, ούτε λίγο-ούτε πολύ θα παίξει πέντε παιχνίδια σε διάστημα 15 ημερών!

Ο Δικέφαλος περιμένει την προσεχή Πέμπτη την Χάιντουκ στην Τούμπα όπου θα κριθεί η συνέχεια του στην Ευρώπη, ωστόσο την επόμενη Κυριακή αρχίζουν και οι υποχρεώσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και στο πρωτάθλημα με μια παραδοσιακά ζορικη αναμέτρηση, αυτή με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αφήσει έξω τους Κροάτες, ως γνωστόν, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ρόζενμποργκ ή Χαρτς, με τους Νορβηγους να έχουν πάρει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς αφού κέρδισαν με 2-1 στο «Λέρκενταλ», με τα παιχνίδια αυτά να έχουν οριστεί για 24 Αυγούστου (εκτός έδρας) και την ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (31 Αυγούστου) στην Τούμπα.

Ενδιαμέσως το δυο αγώνων για τα πλέι οφ των προκριματικών του Conference League με την Ρόζενμποργκ ή την Χαρτς (σε περίπτωση πρόκρισης κόντρα στην Χάιντουκ) υπάρχει προγραμματισμένη και η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 27 Αυγούστου με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την νεοφώτιστη Κηφισιά στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τις επόμενες 15 μέρες :

17/8 ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 20:30

20/8 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 20:00

24/8 Ρόζενμποργκ ή Χαρτς – ΠΑΟΚ (σε περίπτωση πρόκρισης)

27/8 ΠΑΟΚ – Κηφισιά

31/8 ΠΑΟΚ – Ρόζενμποργκ ή Χαρτς (σε περίπτωση πρόκρισης)

Διαβάστε ακόμη...