Οι λεπτές ισορροπίες με Αουγκούστο και Μαξίμοβιτς

Απο paok24.com: Η ιδιαιτερότητα της νέας πρότασης της Ναντ και οι πιέσεις σε Χετάφε
Πηγή: paok24.com
Οι λεπτές ισορροπίες με Αουγκούστο και Μαξίμοβιτς

Οι εξελίξεις τρέχουν στις υποθέσεις Αουγκούστο και Μαξίμοβιτς

Η Ναντ κατέθεσε νέα πρόταση για τον Βραζιλιάνο μέσο. Οι Γάλλοι δίνουν στον ΠΑΟΚ 5,5 εκατομμύρια Ευρώ για το 80% του Βραζιλιάνου και στην πρότασή τους έβαλαν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, τονίζοντας πως αν ο Δικέφαλος δεν απαντήσει μέχρι τότε, η πρόταση δεν ισχύει. Οι Γάλλοι ανέβηκαν και πλησίασαν στα χρήματα που απαιτεί ο ΠΑΟΚ αφήνοντας στον Δικέφαλο ποσοστό μεταπώλησης.

Την ίδια στιγμή στην υπόθεση Μαξίμοβιτς, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη Χετάφε, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τους Ισπανούς και πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα. Ο Σέρβος περιμένει στο ακουστικό του, και ο Δικέφαλος θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή Μαξίμοβιτς μέχρι απόψε το βράδυ για να τον δηλώσει στη λίστα για τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάιντουκ.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπορέσει να αποκτήσει τον Μαξίμοβιτς εντός της ημέρας έτσι ώστε να προχωρήσει στην παραχώρηση του Αουγκούστο με τον Δικέφαλο να πιέζει τη Χετάφε και να πιέζεται από τη Ναντ σε μια περίεργη ισορροπία που μένει να φανεί το πότε θα προκύψουν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...