Μαυρομάτης: «Προέχει η Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό»

Από sdna.gr: Το στίγμα των σκέψεων του για την κλήρωση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Μαυρομάτης: «Προέχει η Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό»

Ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα χειρότερα, αλλά δεν υποδέχτηκε τα καλύτερα, με την κλήρωση να του δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι αν αποκλείσει τη Χάιντουκ Σπλιτ, τότε μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League.

Η Ρόζενμποργκ, η οποία σίγουρα δεν τρομάζει όσο στο παρελθόν ή η Χαρτς, η οποία είναι η κλασική σκωτσέζικη ομάδα, είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι του Δικεφάλου στο δρόμο για τους ομίλους.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο νομικός του ΠΑΟΚ που εκπροσώπησε την ομάδα στη διαδικασία της κλήρωσης των Play Off στη Νιόν της Ελβετίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι στις σημερινές κληρώσεις συμμετείχαν πέντε ομάδες. Έχουν όλες ελπίδες να προκριθούν και μακάρι να φτάσουν όλες στη φάση των ομίλων. Νομίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες και για τους βαθμούς, για να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις και προκρίσεις στο μέλλον, αλλά και για τη διεθνή μας εικόνα που χρειάζεται ακόμα δουλειά».

Για την προπέρσινη μεγάλη πορεία του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση και τη φετινή προσπάθεια:

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά για την ομάδα. Θα δείξει στο γήπεδο τις δυνατότητες της. Ξέρω ότι τα παιδιά θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολους αγώνες με τη Χάιντουκ. Ευελπιστούμε να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κρύβουν παγίδες. Εμείς πέρσι, προς μεγάλη έκπληξη όλων, δεν καταφέραμε να περάσουμε τη Λέφσκι. Αυτό είχε τις συνέπειες που είχε στη πορεία της ομάδας. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα παιχνίδια και οι παίκτες, όπως και οι προπονητές, θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε την πρόκριση και να έχουμε πορεία ανάλογη με αυτές που είχαμε στο παρελθόν».

Για τον διαφορετικό «αέρα» που υπάρχει για τις ελληνικές ομάδες σε διεθνές επίπεδο:

«Ναι, νομίζω ότι γίνεται μια νέα αρχή και νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε στο αύριο. Αν όλες οι ομάδες βοηθήσουν και φέρουν καλά αποτελέσματα, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα εισπράξει πάρα πολλά από την προσπάθεια μας το φετινό καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμη...