Ο βασικός Νάρεϊ και η τελευταία φορά

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό "τελικό".
Πηγή: paok24.com
Ο βασικός Νάρεϊ και η τελευταία φορά

Ο Ρουμάνος τεχνικός φανέρωσε χθες, στην προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, τις σκέψεις του με φόντο τη ρεβάνς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει -όπως φαίνεται- φανέλα βασικού στον Κάλεντ Νάρεϊ.

Σε πρώτη φάση, αυτό που έδειξε ο Λουτσέσκου είναι πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει αυτή τη φορά φανέλα βασικού στον Γερμανό, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει -σε αυτή την περίπτωση- εκτός ενδεκάδας.

Στη χθεσινή δοκιμή, ο Νάρεϊ ήταν στα δεξιά, ο Α. Ζίβκοβιτς στα αριστερά και στο "10" ο Τάισον, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ακόμη προπόνηση.

Εφόσον όντως συμβεί αυτό, ο Γερμανός θα ξεκινήσει βασικός σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από 3.5 περίπου μήνες, καθώς η τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού ήταν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία στις 13 του Απρίλη, για να μείνει στα... pits όλο το επόμενο διάστημα, εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε.

Διαβάστε ακόμη...