Ελπίζει σε… πώληση του Αουγκούστο η Κορίνθιανς!

Από paok24.com: Δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος "μετράει" η Κορίνθιανς, γεγονός που έχει επιφέρει μία σχετική... ηρεμία στις σχέσεις του συλλόγου με τους οπαδούς, με αποτέλεσμα οι διοικούντες του να επικεντρώνονται στο πως θα βελτιώσουν τα οικονομικά του συλλόγου, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ιστοσελίδα "bolavip.com".
Πηγή: paok24.com
Ελπίζει σε… πώληση του Αουγκούστο η Κορίνθιανς!

Προς αυτή την κατεύθυνση, στην Κορίνθιανς προσδοκούν σε έσοδα που θα προκύψουν από πωλήσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως ο Μάλκομ τον οποίο η Αλ Χιλάλ αγόρασε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Γκαμπριέλ Περέιρα που "μετακόμισε" από την Νέα Υόρκη στην Αλ Ραγιάν ή ο Κάρλος Αουγκούστο o οποίος βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης στη Μόντσα.

Ωστόσο, στην παραπάνω λίστα υπάρχει και ένας ακόμα... Αουγκούστο. Ο λόγος για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, για τον οποίο η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα αναφέρει:

"Ο μέσος Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει πρόταση από τη Ναντ, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει περίπου 40.000 ευρώ στην Κορίνθιανς, εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τα 7 εκατομμύρια ευρώ που ζητά για τον ποδοσφαιριστή".

Διαβάστε ακόμη...