Μπότο για Κοτάρσκι: «Πέτυχε σε υψηλό επίπεδο σε νεαρή ηλικία»

Από sdna.gr: Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για την ωριμότητα του Ντόμινικ Κοτάρσκι ο Ζοσέ Μπότο, με αφορμή το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Ανατόλι Τρούμπιν.
Πηγή: sdna.gr
Μπότο για Κοτάρσκι: «Πέτυχε σε υψηλό επίπεδο σε νεαρή ηλικία»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, κλήθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον 21χρονο πορτιέρε της Σαχτάρ, Ανατόλι Τρούμπιν. Ο Πορτογάλος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους νεαρούς τερματοφύλακες, ξεκαθαρίζοντας πως η ηλικία δεν συνιστά πρόβλημα.

«Κατά τη γνώμη μου, ναι, είναι ήδη έτοιμος να αντικαταστήσει έναν τερματοφύλακα όπως ο Ονάνα. Δεν νομίζω ότι η ηλικία είναι πρόβλημα. Καταρχάς, έχει ήδη την εμπειρία από την πρώτη ομάδα, τα ευρωπαϊκά κύπελλα και την εθνική ομάδα. Το μόνο πρόβλημα είναι η ποιότητα και δεν του λείπει».

Στη συνέχεια, έθεσε στην εξίσωση της κουβέντας τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος σήκωσε το βάρος του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ορισμένοι νεαροί ξεχωρίζουν για την ωριμότητά τους:

«Ένας σύλλογος θέλει τερματοφύλακες με εμπειρία, ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητο να αξιολογείται κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν λείπουν παραδείγματα τερματοφυλάκων που έχουν πετύχει σε υψηλό επίπεδο σε νεαρή ηλικία. Στον ΠΑΟΚ, φέτος, είχαμε έναν πολύ νεαρό τερματοφύλακα, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Το μυστικό αυτών των τερματοφυλάκων είναι ότι μπορείς να δεις αμέσως την ωριμότητά τους και αυτό φάνηκε στο Τρούμπιν».

Διαβάστε ακόμη...