Εν αναμονή αποφάσεων για το ρόστερ!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να δώσει την τελική του κρίση για όσους θα μείνουν μαζί του.
Πηγή: paok24.com
Εν αναμονή αποφάσεων για το ρόστερ!

Σχεδόν μία εβδομάδα απέμεινε για τον Δικέφαλο μέχρι την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, μέχρι το βράδυ δηλαδή της 27ης Ιουλίου και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπεϊτάρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Η ομάδα επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις και αναμένονται οι κρίσεις του προπονητή σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και τι θα γίνει με όσους δεν επιλεγούν τελικά από τον προπονητή των «ασπρόμαυρων». Και είναι ξεκάθαρο, πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί που βρίσκονται σε φάση αναμονής αναφορικά με το μέλλον τους.

Στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται αυτή τη στιγμή 32 ποδοσφαιριστές, ενώ αν προσθέσει κανείς και τον Σαμάτα, τότε μιλάμε για 33 ποδοσφαιριστές. Στο τελικό ρόστερ θα πρέπει να υπάρχουν 24 ή 25 ποδοσφαιριστές και φυσικά 4 τερματοφύλακες, συνεπώς θα «κοπούν» 8 ή 9 παίκτες.

Είναι πολύ πιθανό αύριο κιόλας ο Ραζβάν Λουτσέσκου να αποφασίσει για τους τέσσερις πρώτους που θα «κόψει» από την ανδρική ομάδα, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα και το επόμενο... γκρουπ που δεν θα συνεχίσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...