Είναι τρελός ο… Ισλανδός

Aπό forzaonline.gr:Είναι μέχρι στιγμής η πιο ακριβή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Όχι άδικα, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Φρίντρικσον έχει δώσει δείγματα γραφής ενός πραγματικά ολοκληρωμένου παίκτη.
Πηγή: forzaonline.gr
Είναι τρελός ο… Ισλανδός

Με ικανότητα στην οργάνωση, ταλέντο στην εκτέλεση κι έναν τρομερό αθλητικό εγωισμό, που είμαστε βέβαιοι πως θα εκτιμηθεί από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια από το απαιτητικό κοινό στο παλατάκι.

Ο Ισλανδός είναι πεισματάρης, δεν γουστάρει την ήττα και δείχνει μόνιμα ικανός να παρασέρνει στον ρυθμό του και τους υπόλοιπους. Θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Του αρέσει αυτός ο ρόλος κι ένας από τους βασικούς λόγους που είπε το «ναι» -αν και είχε καλύτερη πρόταση από την Ισπανία- είναι πως θα έχει αναβαθμισμένο χρόνο συμμετοχής και ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε μέχρι πέρσι στη Ρίτας. Στον ΠΑΟΚ έκλεισε με κάτι λιγότερο από 100.000 ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε όπως μάθαμε και η σύζυγος του (είναι γονείς ενός παιδιού) που «ψήφισε»... δαγκωτό Ελλάδα και Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική επιλογή στην θέση «1». Το ρόστερ ακόμη φτιάχνεται και ο Δικέφαλος θα πρέπει να το συμπληρώσει αποκτώντας δυο «πιστόλια», δυο σκόρερ , έναν στη θέση «2» και έναν στο «3». Ο ΠΑΟΚ αναζητάει το βασικό του παίκτη στη θέση του σέντερ όπως κι έναν ακόμη για την ρακέτα. Δεν υφίσταται ερώτημα πλέον για το αν η ομάδα θα έχει 7 ξένους. Είναι σχεδόν βέβαιο.

Διαβάστε ακόμη...