Αυτή είναι η Γκενκ

Από paok24.com:Η Γκενκ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα βρει απέναντί του ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας στην Ολλανδία, με τις δύο ομάδες να "κοντράρονται" σήμερα το απόγευμα (19:00).
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Γκενκ

Όπως ο "Δικέφαλος", έτσι και οι Βέλγοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, καθώς έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Σερβέτ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 25 Ιουλίου και τη ρεβάνς να ακολουθεί στις 2 Αυγούστου.

Η Γκενκ έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας με 3-0 την Τιενεν και με 4-0 τη Λέουβεν, ενώ μετά τον ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει ένα ακόμη δυνατό "τεστ" με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πέρυσι, η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο με τον πιο απίστευτο τρόπο, από την Αντβέρπ, με τον τίτλο να αλλάζει χέρια... τρεις φορές μέσα σε 90 μόλις λεπτά. Η Αντβέρπ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γκενκ και το τελικό 2-2 της έδωσε τον τίτλο, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα με 3-1 της Σεν Ζιλουάζ απ' την αδιάφορη, Μπριζ. Αντβέρπ, Γκενκ και Σεν Σιολουάζ είδαν την κούπα να αλλάζει χέρια κατά τη διάρκεια του ματς και στο τέλος, ήταν η πρώτη αυτή που χαμογέλασε.

Τελικά, αυτό που πήρε η Γκενκ, ήταν το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα δώσει τη δική της μάχη, ενώ αυτός που ξεχωρίζει από το ρόστερ -με τον μέσο όρο ηλικίας να μην ξεπερνά τα 23- είναι ο Μάικ Τρεσόρ, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 42 συμμετοχές είχε 8 γκολ και 24 ασίστ.

Ο Βόουτερ Φράνκεν είναι ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Γκενκ είχε πέρυσι την καλύτερη επίθεση στο Βέλγιο αφού πέτυχε 88 τέρματα.

 

Διαβάστε ακόμη...