Το last dance της Εθνικής Νέων

Από paok24.com: Φινάλε στη Μάλτα για τη "γαλανόλευκη". Ημέρα αγώνα είναι η σημερινή για την Εθνική Νέων.
Πηγή: paok24.com
Το last dance της Εθνικής Νέων

Η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στο τελευταίο της παιχνίδι για το Euro U19, στο πλαίσιο της 3ηςς και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Μετά από τις δύο ήττες από τη Νορβηγία και την Ισπανία, η Ελλάδα δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης και θα αποχαιρετήσει τη Μάλτα, με τον Τάσο Θέο να μην έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χρήστο Σταυρόπουλο, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιστροφή της "γαλανόλευκης" από τη Μάλτα, ο Στέφανος Τζίμας θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει προαναγγείλει την άφιξή του, σημειώνοντας μετά το φιλικό του περασμένο Σαββάτου:

"Θα έρθει εδώ μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική στο Euro και θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις, καθώς πήρε την ξεκούρασή του πριν το ευρωπαϊκό. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος όμως να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο... καλύτερος επιθετικός του κόσμου, πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, είναι ένα παιδί 17 χρόνων οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερη πίεση".

Διαβάστε ακόμη...