Να η ευκαιρία τους!

Από paok24.com: Είκοσι εννέα ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία μέχρι να καταφτάσουν οι... ενισχύσεις!
Πηγή: paok24.com
Να η ευκαιρία τους!

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, δεν θα ξεκινήσουν όλοι οι "ασπρόμαυροι" από την ίδια αφετηρία! Κάποιοι εξ αυτών, θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου προπονητή, μέσω των "διπλών" προπονήσεων και των τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο Δικέφαλος στις δύο εβδομάδες που θα βρίσκεται στις Κάτω Χώρες.

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο νούμερο "1" και παρουσία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, οι Χρήστος Ταλιχμανίδης, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Αλέξανδρος Τσιόπτσης θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για να κερδίσουν... πόντους στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων, με τον τελευταίο να παίρνει για πρώτη φορά μέρος σε προετοιμασία της "πρώτης" ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως συνέβη και στην περσινή προετοιμασία, ο Παναγιώτης Παναγιώτου έχει την ευκαιρία να δείξει πως πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να έχει μόνιμη θέση στην ομάδα και να αρχίσει να παίρνει σταδιακά λεπτά συμμετοχής, ενώ διαφορετικές περιπτώσεις είναι αυτές των Γιάννη Μιχαηλίδη και Μάριου Τσαούση!

Αμφότεροι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με τον Βόλο στην Τούμπα για τα πλέι οφ, έχουν την ευκαιρία να μπουν εκ νέου στα πλάνα του Ρουμάνο προπονητή, με το έργο του δεύτερου να είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει ήδη ο Ράφα Σοάρες, είναι βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει αριστερό μπακ – παραμένει επικρατέστερος ο Μπάμπα Ράχμαν – και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Σε ότι αφορά τα κεντρικά χαφ, ο Χάρης Τσιγγάρας φιλοδοξεί να αποτελέσει κομμάτι του ροτέισον στον άξονα της μεσαίας γραμμής μετά από μία δύσκολη σεζόν στην Τουλούζ λόγω του τραυματισμού του, της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον χειμώνα και την αγωνιστική απραξία του, ενώ "στροφές" θα πρέπει να αρχίσει να ανεβάζει και ο Φιλίπε Σοάρες, βρισκόμενος ήδη 1,5 χρόνο στον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να τραυματίζεται στο ισχίο στη σημερινή προπόνηση.

Επιπλέον, στην Ολλανδία θα ταξιδέψει και ο Kυριάκος Γιαξής, πιο έμπειρος κατά 21 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πάρει μέρος και ο Αντρέ Ρικάρντο που επίσης έχει δύσκολο έργο έχοντας μπροστά του τους Κωνσταντέλια, Τάισον, Νάρεϊ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, εν αναμονή μάλιστα και... ενισχύσεων, κάτι που ισχύει τόσο στην περίπτωση του Χισάμ Κανίς που αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό τον περασμένο Ιανουάριο όσο και για τους Γιώργο Βρακά και Παναγιώτη Τζίμα, που επέστρεψαν από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα!

Τέλος, υπάρχει και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, o οποίος πέτυχε 5 γκολ στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε με τον ΠΑΟΚ Β, έχοντας ήδη καταγράψει τα πρώτα του επίσημα λεπτά με την "πρώτη" ομάδα, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη!

Διαβάστε ακόμη...