Μηδέν εις το πηλίκο για Κουαλιάτα

Από paok24.com: Ο Νίκολας Κουαλιάτα είναι δανεικός στην βραζιλιάνικη Κουιάμπα, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να δει τον Ουρουγουανό να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά το κακό πρώτο εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Μηδέν εις το πηλίκο για Κουαλιάτα

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ωστόσο δεν φαίνεται να τα καταφέρνει στην Βραζιλία. Συγκεκριμένα, ο Κουαλιάτα μετρά μόλις 9 συμμετοχές με την Κουιάμπα, από τις 15 Απριλίου που κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, μη έχοντας παίξει ποτέ ολόκληρο ενενηντάλεπτο ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα ή να μοιράσει κάποια ασίστ στους συμπαίκτες του.

Τελευταία συμμετοχή του Ουρουγουανού, αυτή πριν από δυο μέρες, στην ήττα από τη Βάσκο Ντα Γκάμα με 1-0. Ο Κουαλιάτα αγωνίστηκε ως αλλαγή για 30 λεπτά ενώ συνολικά μετρά 224′ λεπτά συμμετοχής. Ο περισσότερος χρόνος που έχει πάρει, είναι ένα 45λεπτο, στην βαριά ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο τον Μάιο.

Η Κουιάμπα βρίσκεται στην 16η θέση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, μόλις μια θέση και έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Θυμίζουμε, ο Κουλιάτα ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας φανέλα βασικού στα δυο παιχνίδια με τη Λέφσκι. Στην πορεία υποβιβάστηκε στην Β ομάδα του Δικεφάλου, καταγράφοντας έκτοτε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στην Stoiximan Super League με ΑΕΚ, Ιωνικό και Βόλο, για τον πρώτο γύρο.

Διαβάστε ακόμη...