Ιταλία καλεί Ντάντας

Από paok24.com: Δεν περνά απαρατήρητος ο νεαρός Πορτογάλος χαφ...
Πηγή: paok24.com
Ιταλία καλεί Ντάντας

Ο Τιάγκο Ντάντας έχει εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο των μεταγραφών στην Ευρώπη, ειδικά μετά το γκολ πρόκρισης που πέτυχε στο Euro U21 με την Πορτογαλία, αλλά και την αναφορά της «Record» για τις προτάσεις που έχει η Μπενφίκα ώστε να τον παραχωρήσει.

Δημοσίευμα στην Ιταλία προσθέτει στο κάδρο την Σαλερνιτάνα, η οποία φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη από τους «Λουζιτανούς». Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν έχει ευδοκιμήσει για την ώρα, με την Μπενφίκα να θέτει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, κάτι που δεν ικανοποιεί τον Δικέφαλο.

Οι Ιταλοί αναφέρουν την πρώτη συμφωνία δανεισμού που είχε ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Δηλαδή το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και τα επτά για το 100%. Σε αυτά τα δεδομένα δείχνουν θετικοί να κινηθούν για την απόκτηση του.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε συνολικά 39 φορές στη σεζόν 2022/23, σκοράροντας 5 τέρματα ενώ μοίρασε και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...