Διακοπές τέλος!

Από paok24.com: Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023/24...
Πηγή: paok24.com
Διακοπές τέλος!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από σήμερα (22/6) την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν θα δει κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των διεθνών που ακόμη δεν έχουν επιστρέψει. Πρόκειται για τους Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Ίνγκασον που μέχρι πριν μερικές μέρες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα είναι απών, με δεδομένο πως ξεκίνησαν χθες τα παιχνίδια για το Euro U21. Παρών αναμένεται να είναι ο νέος βοηθός του Ρουμάνου, Νικολάε Κονσταντίν, ο οποίος αντικαθιστά τον Κριστιάνο Μπάτσι.

Επιπλέον, από πλευράς ποδοσφαιριστών οι Γιώργος Βρακάς, Χάρης Τσιγγάρας, Ραούλ Μορικέλι, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, Παναγιώτης Παναγιώτου, Βασίλης Γκορντετζιάνι, Παναγιώτης Τζίμας και Χισάμ Κανίς θα είναι τα νέα πρόσωπα για τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν τις πρώτες τους προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στις 3 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας και θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό της στάδιο, έως τις 17 του μήνα. Στη συνέχεια θα επιστρέψει και θα μπει στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε ακόμη...