Εισιτήρια διαρκείας από 1η Ιουλίου

Κάθε καλοκαίρι, ανεξαρτήτως του πως έχει τελειώσει η προηγούμενη σεζόν, η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, αποτελεί ένα από τα σημαντικά γεγονότα.
Πηγή: paok24.com
Εισιτήρια διαρκείας από 1η Ιουλίου

Έτσι και φέτος, με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε να μην έχει αφήσει κανένα… χαμόγελο, τα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση από 1η Ιουλίου. Τουλάχιστον αυτός είναι ο σχεδιασμός στη Μικράς Ασίας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όλοι στον ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα αυτό το διάστημα, μόνο ευνοϊκό δεν είναι για μία τέτοια κίνηση, ωστόσο αυτό είναι το σχέδιο και μέχρι τότε, άπαντες ελπίζουν ότι θα έχουν συμβεί διάφορες ενέργειες, κυρίως στο κομμάτι των μεταγραφών, προκειμένου τα πράγματα να είναι καλύτερα.

Όσον αφορά τις τιμές, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό προς το παρόν, με τη λογική για ανανεώσεις και νέους κατόχους να μην αναμένεται να αλλάξει, ενώ στον ΠΑΟΚ από τα μέσα της περσινής σεζόν, είχαν δείξει μία πολιτική «επιβράβευσης» για όσους είχαν επιλέξει την αγορά διαρκείας, σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια, των οποίων η τιμή είχε ανεβεί.

Οι ανακοινώσεις και σε αυτόν τον τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και μέχρι τότε, άλλες ανακοινώσεις είναι αυτές που περιμένει με περισσότερη ανυπομονησία ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμη...