Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης του Λουτσέσκου!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το PAOK24, o νέος άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι, προέρχεται από τη Ρουμανία! Το όνομά του, Νικολάε Κονσταντίν!
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης του Λουτσέσκου!

Πρόκειται για τον 49χρονο Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος από τον Μάιο του 2021 έως τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν πρώτος προπονητής της Πετρολούλ, καθοδηγώντας την σε 60 συνολικά παιχνίδια!

Πως προέκυψε ο συγκεκριμένος προπονητής στο “κάδρο” του Λουτσέσκου; Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Πετρολούλ στο ξεκίνημα της σεζόν 2014-15 – πρώτος προπονητής ο Λουτσέσκου, βοηθός του ο Κονσταντίν – πριν δηλαδή ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ πει το “ναι” στην Skoda Ξάνθη, ενώ οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στη Μπρασόφ όσο και στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, με τον Κονσταντίν να έχει την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή!

“Γυρίζω σπίτι και βιώνω ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Χαίρομαι που η σημερινή διοίκηση είχε πίστη σε εμένα, σε εμάς, καθώς και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, υπό τις διαταγές του οποίου αναπτύχθηκα και ως ποδοσφαιριστής. Όλοι θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι τα περασμένα χρόνια και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να παίξουμε καλά και με τους φιλάθλους μας είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε πολλές στιγμές χαράς” είχε τονίσει ο Κονσταντίν τον Ιούνιο του 2014 όποτε και προστέθηκε στο τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου!

 


Μετά τη σύντομη συνύπαρξή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Πετρολούλ, η ίδια ομάδα εμπιστεύτηκε ξανά τον Κονσταντίν στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 στο πλευρό του Ντανιελ Ισαϊλα, ενώ τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως βοηθός στην U21 της Ρουμανίας και στην Αλ Χαζέμ, πριν “αναβαθμιστεί” σε “πρώτο” προπονητή σε CSO Filiasi, ACS Fotbal Comuna Recea και Πετρολούλ.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Κονσταντίν ήταν στόπερ αλλά συχνά – πυκνά αγωνιζόταν και ως… κεντρικός επιθετικός, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πετρολούλ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μπρασόφ, Άστρα Πλοέστι και Διγενή Μόρφου!

Διαβάστε ακόμη...