Επίθεση τουρκικής εφημερίδας κατά ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Συνεχίζουν να απασχολούν έντονα τα μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία οι εξελίξεις μεταξύ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και του Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ.
Πηγή: paok24.com
Επίθεση τουρκικής εφημερίδας κατά ΠΑΟΚ!

Ο Τούρκος τεχνικός λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του από τον Δικέφαλο βρέθηκε στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου για τις αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με «πρωταγωνιστή» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι παραπάνω εξελίξεις έγιναν μέχρι και πρωτοσέλιδο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Aksam η οποία αναφέρει:

«Ο Βενιζέλος πρότεινε τον Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ, αλλά 90 χρόνια αργότερα ο ΠΑΟΚ απέλυσε τον Τούρκο προπονητή που δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ατατούρκ.

Ο ΠΑΟΚ, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε από Ρωμιούς μετανάστες από την Κωνσταντινούπολη, είπε στον Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ, με τον οποίο έδωσε τα χέρια στις 12 Ιουνίου για την ομάδα βόλεϊ, να διαγράψει τις αναρτήσεις του για τον Ατατούρκ. Όταν εκείνος αρνήθηκε, ο ΠΑΟΚ χώρισε τους δρόμους του με τον Γκιουνέλιγκιλ».

Υπενθυμίζεται ότι επισήμως, ούτε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ούτε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, έχουν πάρει θέση για τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...