Έρχονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Αταμάν!

Υπ' ατμόν είναι η θέση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ γυναικών, Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, μετά τις ανακοινώσεις των συνδέσμων των φίλων του Δικεφάλου με στόχαστρο το πρόσωπό του.
Πηγή: sdna.gr
Έρχονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Αταμάν!


Ο Τούρκος τεχνικός, όπως σημείωσε το SDNA από την χτεσινή μέρα, μπήκε στο... στόχαστρο μερίδας οπαδών του Δικεφάλου για κάποια ποσταρίσματά του στα social media με τον Μουσταφά Κεμάλ και την 19η Μαίου, μέρα μνήμης και πένθους για τον Ελληνισμό, με αποτέλεσμα αυτά τα μηνύματα να επιφέρουν αντιδράσεις, τις οποίες όπως φαίνεται αφουγκράστηκαν και οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Αυτό, δημιουργεί μεγάλη σύγχυση στους ανθρώπους του Δικεφάλου καθώς προκύπτουν προβλήματα, πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν και οι αγώνες, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Τούρκο, με τις πιθανότητες παραμονής του πάντως να μην είναι με το μέρος του.

Τη δεδομένη στιγμή, μοιάζει πως υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να στηριχθεί από την διοίκηση και να προχωρήσει και ο ίδιος σε μία πράξη καλής θέλησης σβήνοντας τις δημοσιεύσεις, είτε να αποτελέσει παρελθόν λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη συνάντηση των ανθρώπων του τμήματος με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μιας και το θέμα ξεπερνάει του αγωνιστικού.

Διαβάστε ακόμη...