«Με άριστα το 10, ο Κοτάρσκι ήταν πάντα στο 7»

Από paokday.gr : Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,Γιάννης Γκιτσιούδης παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Κοτάρσκι, αλλά και την γενικότερη παρουσία του σε αυτή την πρώτη χρονιά στον “Δικέφαλο του Βορρά”.
Πηγή: paokday.gr
«Με άριστα το 10, ο Κοτάρσκι ήταν πάντα στο 7»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν διαφορετικό το στυλ τους, με άλλα χαρακτηριστικά. Με άριστα το 10 ο Κοτάρσκι ήταν πάντα στο 7, είχε καλή ποιότητα, ενώ ο Πασχαλάκης ήταν μία στο δέκα και μία στο πέντε. Όπως ο Κωνσταντέλιας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι σε όλα τα ματς ήταν σταθερός, ενώ ο Κοτάρσκι σε όλα τα παιχνίδια άφηνε μία πινελιά ότι είχε σταθερότητα.Ο καθένας λέει την γνώμη του, του Σαργκάνη πάντα μετράει. Ο Κοτάρσκι νομίζω πρέπει να έχει καλύτερη συνεννόηση με την άμυνα, κάποιες φορές γκρέμιζε την άμυνα του ΠΑΟΚ, τους χτυπούσε, χωρίς να το θέλει βέβαια. Αν ήταν λίγο πιο έμπειρος θα προλάβαινε φάσεις. Στις εξόδους δεν μπορώ να πω ότι έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ούτε ότι έπασχε κιόλας. Για μένα είναι το θέμα της συνεννόησης.

Τα πετάγματά του, επίσης, δεν ήταν μεγάλα. Έγιναν πολλά σουτ εκτός περιοχής, πεταγόταν στη γωνία και δεν έφτανε την μπάλα, ενώ ο Πασχαλάκης με ένα πάτημα έβγαινε έξω από το δοκάρι. Ο Κοτάρσκι δεν μπορούσε να την βγάλει. Είδα ότι πατάει μπροστά και δεν φεύγει διαγώνια, πάντα έκανε ρίξιμο του σώματος προς τα πίσω.

Με τον Ζίβκοβιτς στην αρχή υπήρχε συναγωνισμός, μετά, όμως, όχι. Πρέπει να βρούμε έναν δεύτερο για συναγωνισμό, να μην είναι δημόσιος υπάλληλος. Να λέει αν χρειαστεί θα βοηθήσω και να μένει εκεί. Το θέμα είναι να υπάρχει κίνητρο.»

Διαβάστε ακόμη...