Σε ποιο κανάλι θα παίζει ο ΠΑΟΚ;

Από paok24.com: Τα δεδομένα για τα δικαιώματα της επερχόμενης σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Σε ποιο κανάλι θα παίζει ο ΠΑΟΚ;

Η σεζόν 2022-23 της Super League έφτασε και τυπικά στο τέλος της, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν καθώς ελάχιστες έχουν ήδη συμβόλαια που «τρέχουν» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Και οι δύο συνδρομητικές, Nova και Cosmote TV, έχασαν από μια ομάδα καθώς υποβιβάστηκαν ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός αντίστοιχα, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει και με τους νεοφώτιστους, Πανσερραϊκό και Κηφισιά. Οι ΠΑΕ που έχουν «δεμένα» συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια είναι ο Ολυμπιακός (στην Cosmote TV έως και το 2024-25) και ο Αρης (με τη Nova έως και το 2024-25) ενώ πρόσφατα επέκτειναν τη συμφωνία τους με την Cosmote TV και ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» που διατηρούσαν την φετινή σεζόν συμβόλαιο με τη ΝOVA, είναι πλέον ελεύθεροι και θα περιμένουν προσφορές ενόψει της σεζόν 24-25. Ο Δικέφαλος δεν βιάζεται καθόλου και τούτη την ώρα όλα είναι ανοικτά, σε ένα θέμα που ανέκαθεν διαχειριζόταν προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που ενδέχεται να γίνει και φέτος.

Όλα αυτά σε ένα καλοκαίρι που ίσως έχει αρκετές αλλαγές, αφού Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά και όλες οι άλλες ομάδες που δεν αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν συμβόλαιο με νέο κανάλι.

Διαβάστε ακόμη...