Ζητείται λύση!

Από paok24.com: Ανάμεσα στις εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, είναι ασφαλώς οι Τόμας Μουργκ και Νίνα Νινούα, για τους οποίους δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν οι απαιτούμενες λύσεις, δηλαδή είτε η παραχώρηση τους είτε ο δανεισμός τους!
Πηγή: paok24.com
Ζητείται λύση!

Κάπως έτσι, τόσο ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός όσο και ο Γεωργιανός χαφ όχι απλά παρέμειναν στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό αλλά υπάρχει ο... κίνδυνος να παραμείνουν σε αυτό και τη νέα σεζόν, μιας και αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 και "δεσμεύουν" ένα ποσό που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ετησίως, εάν στις "καθαρές" απολαβές τους συμπεριληφθεί και το ποσό που καταβάλλει ο ΠΑΟΚ στην εφορία!

Φέτος, ο Τόμας Μουργκ κατέγραψε 5 συμμετοχές, 1 ασίστ και συνολικά... 50 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Νίκα Νινούα αποτέλεσε – και αποτελεί – κομμάτι του ρόστερ του ΠΑΟΚ Β, με 16 συμμετοχές, 2 ασίστ και 903 λεπτά συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία!

Μέσα στις "αποστολές" του Ζοσέ Μπότο λοιπόν, είναι αμφότεροι να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ με το μικρότερο δυνατό κόστος, καθώς οι πιθανότητες για κέρδη – εκτός από τα χρήματα που προβλέπουν τα συμβόλαιά τους – είναι ελάχιστες...

Διαβάστε ακόμη...