«Στην Πολωνία θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Από sdna.gr: Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, όπως αναφέρει Πολωνός δημοσιογράφος.
Πηγή: sdna.gr
«Στην Πολωνία θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Και το σήριαλ συνεχίζεται αναφορικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο έγκυρος Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αναμένεται να διεξαχθεί στην Πολωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΠΟ τα έχει βρει σε όλα με την Πολωνική Ομοσπονδία ώστε ο τελικός να γίνει στο Σοσνόβιετς στις 24 Μαΐου στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν, το οποίο χωράει 16.068 οπαδούς, με την αναμέτρηση ωστόσο να διεξάγεται χωρίς την παρουσία οπαδών.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου

Διαβάστε ακόμη...