Όλοι στην Τούμπα για τον «Στρατηγό»

Από paok24.com: Ο Μάκης Μαυρομιχάλης υπήρξε κάτι παραπάνω από ένας οπαδός οπαδός του ΠΑΟΚ, ήταν ο απόλυτος ηγέτης, ένας από τους πρωτεργάτες για να γίνει γνωστή η τρέλα και το πάθος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας στα πέρατα του κόσμου.
Πηγή: paok24.com
Όλοι στην Τούμπα για τον «Στρατηγό»

Φυσικά οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δεν θα γινόταν να μην τιμήσουν τη μνήμη αυτού του αξεπέραστου ανθρώπου, που έγραψε τη δική του ιστορία τόσο στις κερκίδες της Τούμπας, όσο και όλων των γηπέδων της χώρας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θύρα 4, βρέθηκαν τόσο εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, όσο και ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τους Μπράντον Τόμας, Ζοάν Σάστρε και Μάριο Τσαούση να δίνουν το παρών.

Φυσικά παρόντες και οι αθλητές του μπσκετικού ΠΑΟΚ, με τους Ράιλι, Κακλαμανάκη, Σαλούστρο, Ρένφρο, Σλαφτσάκη, Μαργαρίτη, Τσιακμά και Καμπερίδη να είναι στις κερκίδες της Τούμπας. Εκεί ήταν και ο Θανάσης Χατζόπουλος με τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

Την παράσταση έκλεψε το γκράφιτι που θα κοσμεί την είσοδο της Θύρας 4A και απεικονίζει τον «Στρατηγό» όπως θα τον θυμόμαστε όλοι, στα κάγκελα της αγαπημένης του Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...