Λουτσέσκου: Λίγα και καλά απέναντι στον Βόλο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, και θέλει να κάνει το πρώτο από τα δυο βήματα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Λίγα και καλά απέναντι στον Βόλο

Για τον τεχνικό του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, η αναμέτρηση αυτή θα είναι μόλις η 6η κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, με δεδομένο πως στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα για Ξάνθη και ΠΑΟΚ, ο Βόλος ήταν στις μικρότερες κατηγορίες.

Την πρώτη φορά που ο Λουτσέσκου συνάντησε τον εν λόγω αντίπαλο, ήταν ένα αλησμόνητο παιχνίδι στην Τούμπα την περσινή σεζόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 4-4! Ο Βόλος προηγήθηκε με 0-1, ο ΠΑΟΚ το γύρισε πριν το ημίχρονο σε 4-1 και οι φιλοξενούμενοι -τότε- πραγματοποίησαν ένα ιστορικό comeback, φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη.

Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν κέρδισε τον Βόλο. Ακολούθησαν τέσσερις αναμετρήσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν σε όλες. Μάλιστα, οι τρεις από αυτές είναι χωρίς καν να έχουν δεχτεί γκολ, με πιο ευρεία νίκη το 0-4 του περσινού δεύτερου γύρου.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 για τα Play-Off στην Stoiximan Super League. O Δικέφαλος προηγήθηκε με 4-0 ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Ίνγκασον (6′), Νάρεϊ (16′, 27′) και Ντάντας (45+4′). Ο Βόλος μείωσε στην επανάληψη, με τα τέρματα των Τσοκάνη (58′) και Οζέγκοβιτς (88′).

 

Διαβάστε ακόμη...