Ο Ραμπούτλα… θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτή για 59 λεπτά, όμως ο Άντριου Ραμπούτλα δεν ξεχνά μέχρι σήμερα τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Ο Ραμπούτλα… θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ!

Ένας παίκτης που ήρθε στη Θεσσαλονίκη το 1997 με μεγάλες προσδοκίες οι οποίες όμως ποτέ δεν δικαιώθηκαν, αφού ο τραυματισμός ο οποίος υπέστη δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε δώσει φανέλα βασικού στον Ραμπούτλα στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Δικεφάλου κόντρα στην Σπάρτακ Τρβάνα.

Ο Ραμπούτλα τραυματίστηκε στο 59′ και αντικαταστάθηκε, όμως μετά το ματς της Τούμπας «πετάει» από την Ελλάδα με προορισμό το Λονδίνο και από εκεί τη Νότιο Αφρική για να πάρει μέρος σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η τύχη γυρίζει ξανά την πλάτη στον Ραμπούτλα ο οποίος παθαίνει υποτροπή και μένει εκτός δράσης για έξι μήνες με αποτέλεσμα η παρουσία του στον ΠΑΟΚ να λήξει άδοξα.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο Ραμπούτλα αναφέρθηκε σε εκείνο το περιστατικό, αλλά και στο πόσο «σκληρό» ήταν το παιχνίδι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα αυτό να τον δυσκολέψει στη συνέχεια στην επιστροφή του στη δράση, στην πατρίδα του, εκεί όπου αποτέλεσε τον «βράχο» της Γιόμο Κόσμος.

«Είμαι περήφανος που έπαιξα στην Ευρώπη, Έπαιξα για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έφυγα για το Λονδίνο και από εκεί έπρεπε να ταξιδέψω για την πατρίδα μου να παίξω σε παιχνίδι με την εθνική ομάδα της χώρας μου.

Στη Νότιο Αφρική πίστευαν ότι ήμουν ένας σκληρός παίκτης που κάνει συνεχώς τάκλιν. Δεν μπορείς όμως στο εξωτερικό να παίζεις και να είσαι... σοφτ. Αυτή τη συνήθεια την απέκτησα στην Ελλάδα. Όταν επέστρεψα στη Νότιο Αφρική όλοι οι παίκτες... βουτούσαν και αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα».

Διαβάστε ακόμη...