Να παραμείνει σε απόσταση βολής από το στόχο του

Από paok24.com: Απαιτητική δοκιμασία για τον Δικέφαλο στη Λεωφόρο ...
Πηγή: paok24.com
Να παραμείνει σε απόσταση βολής από το στόχο του

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα των play offs της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ταξίδεψε στην Αθήνα, έχοντας πολλές και σημαντικές δοκιμασίας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το σημερινό ντέρμπι στη Λεωφόρο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σάστρε, Τάισον, Αουγκούστο και Ίνγκασον. Ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Γιάννης Κάργας, Γιάννης Μιχαηλίδης, Γιάσμιν Κούρτιτς, Τόμας Μουργκ, αλλά και ο Κάλεντ Νάρεί με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετές μέρες.

Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες , Τσαούση, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζίμα και Μπράντον.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο διαιτητής Α' Κατηγορίας, Γκρεγκ Πόουσον, με τον Άγγλο να φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που το 2019 στο Άμστερνταμ με τις αποφάσεις του έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να αποκλειστεί ο Δικέφαλος από τον Άγιαξ, με τον Πόουσον να καταλογίζει τρία πέναλτι υπέρ των Ολλανδών.

Βοηθοί του θα είναι ο Ίαν Χάσιν με τον Λι Μπετς, ενώ τέταρτος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Κόουτ.

Διαβάστε ακόμη...