Πρόστιμο στον Κάργα που ζήτησε συγγνώμη

Από sdna.gr: Η αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα στην OPAP Arena και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα επιφέρει πρόστιμο στον Γιάννη Κάργα.
Πηγή: sdna.gr
Πρόστιμο στον Κάργα που ζήτησε συγγνώμη

Ακατανόητη ενέργεια από τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο οποίος θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Ο Κάργας «κρέμασε» την ομάδα του με το... καλημέρα της αναμέτρησης καθώς σε μία εντελώς ακίνδυνη φάση δεδομένου πως έγινε στο κέντρο του γηπέδου και με τον αντίπαλο να μην έχει το παραμικρό πλεονέκτημα, όντας με την πλάτη στην εστία του ΠΑΟΚ, έκανε ένα ανεξήγητα σκληρό μαρκάρισμα.

Ο ίδιος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια αλλά δεν θα γλιτώσει, όπως όλα δείχνουν, την τιμωρία για την αποβολή του. Προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο που αναμένεται να επικυρωθεί από τη διοίκηση...

Στο μέτωπο των κεντρικών αμυντικών, υπάρχει δεδομένα μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς οι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Άρη είναι μόνο οι Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης και Νάσμπεργκ καθώς ο Ίνγκασον μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς.

Διαβάστε ακόμη...