Παϊσιάδης: «Άθλημα ψυχολογίας το βόλεϊ γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο μας»

Από paok24.com: Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Παϊσιάδης: «Άθλημα ψυχολογίας το βόλεϊ γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο μας»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του City of Primo 106,1 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου, ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό, για την Volley League ανδρών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν, που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά και στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Βαν Ντε Ντρις, στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο ανδρικό βόλεϊ υπάρχει μεγάλος περιορισμός στους ξένους αθλητές, αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, επιβάλλεται κάποιους Έλληνες παίκτες να τους κλείσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έτσι, λοιπόν, τελειώσαμε ένα κρίσιμο θέμα, αυτό του Μενέλαου Κοκκινάκη, για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ο Κοκκινάκης είναι μαγνήτης για όλες τις ομάδες, τον ψάχνουν όλες οι ομάδες της κορυφής και θα τον ήθελαν. Εμείς τον κλείσαμε έγκαιρα και την κατάλληλη στιγμή.

Είμαστε σε μια συζήτηση με τον Μιλενκόσκι, νομίζω πως θα τελειώσει σύντομα. Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση και είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να θυμίσει τις παλιές ημέρες του 2015. Εγώ πιστεύω ότι οι διακοπές δεν ωφελούν τις ομάδες μας. Ελπίζω και το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο βόλεϊ έπαιξε ρόλο η διακοπή, δεν είχαμε τη διάρκεια που θα θέλαμε στο προηγούμενο ματς. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιάμεσα δύο δυνατά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας ήταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή. Αν κάνουμε την πρώτη νίκη το Σάββατο, ο Ολυμπιακός θα μπει σε μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και μπορεί να σε «σκοτώσει» αν βρει ευκαιρία.

Το βόλεϊ είναι ένα επιδραστικό παιχνίδι στην ψυχολογία. Ο κόσμος πρέπει να είναι παρών στο γήπεδο και τον περιμένουμε για να δώσει πίεση στον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει ένα κύτταρο που παρακολουθεί βόλεϊ.

Ο Βαν Ντε Ντρις είχε μια διάταση στα πλευρά, ευτυχώς δεν υπήρχε σπάσιμο. Είναι καλά και θα αγωνιστεί. Αν ο ΠΑΟΚ λειτουργήσει στοιχειωδώς καλά, θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι θα κερδίσει»

Διαβάστε ακόμη...