Τα «δίδυμα» της δεξιάς πτέρυγας!

Eάν αναζητήσει τα “δίδυμα” που έχει εμπιστευτεί κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις, θα διαπιστώσει αρχικά πως αυτά είναι έξι στον αριθμό!
Πηγή: paok24.com
Τα «δίδυμα» της δεξιάς πτέρυγας!

Από εκεί και πέρα, θα διαπιστώσει πως το πλέον… φορεμένο δίδυμο είναι αυτό των Γιοάν Σάστρε και Κάλεντ Ναρεϊ, όμως την Κυριακή αμφότεροι θα απουσιάζουν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Κάπως έτσι, με την παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη δεξιά πλευρά της επίθεσης να μοιάζει δεδομένη, αποτελεί ένα (μικρό) ερωτηματικό το ποιον θα εμπιστευτεί ο Λουτσέσκου για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Λευτέρη Λύρατζη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες συγκριτικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τότε Λύρατζης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα συνθέσουν για τέταρτη φορά φέτος το δίδυμο της “ασπρόμαυρης” δεξιάς πτέρυγας σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας, ενώ εάν ο Λουτσέσκου επιλέξει τον Βιείρίνια, ο Πορτογάλος θα αποτελέσει “ζευγάρι” με τον Αντρίγια για πρώτη φορά φέτος, πάντα σε ότι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα!

Συνοπτικά τα “ασπρόμαυρα” δίδυμα φέτος:

Σάστρε – Νάρεϊ (15 αγώνες)

Λύρατζης – Ναρεϊ (8 αγώνες)

Σάστρε – Ζίβκοβιτς (6 αγώνες)

Βιεϊρίνια – Ναρεϊ (3 αγώνες)

Λύρατζης – Ζίβκοβιτς (3 αγώνες)

Κεντζιόρα – Ναρεϊ (3 αγώνες)

Διαβάστε ακόμη...