Ντεν Ντρις στο PAOK24: «Ο κόσμος, μας ανεβάζει την αδρεναλίνη!»

Από paok24.com: Ο Βέλγος διαγώνιος στέλνει μήνυμα ενόψει τελικών
Πηγή: paok24.com
Ντεν Ντρις στο PAOK24: «Ο κόσμος, μας ανεβάζει την αδρεναλίνη!»

Έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του επιθετικά και στήνοντας... τείχος στο φιλέ όταν σηκώνεται για μπλοκ μαζί με τους συμπαίκτες του, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις έχει πάρει από το... χέρι τον ΠΑΟΚ και αποδείχτηκε κομβικός τόσο στο Final-4 της Καλαμάτας και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στην πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος διαγώνιος μιλώντας στο PAOK24 τονίζει ότι ξέρει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός θα είναι... διψασμένος για εκδίκηση στη σειρά των τελικών, όμως στον Δικέφαλο είναι όλοι έτοιμοι να τα δώσουν ξανά όλα για να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ!

Όσον αφορά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς εμείς θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και να τη στείλει στην Αθήνα. Κυριαρχήσαμε στο μπλοκ άμυνα και καταφέραμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Καλαμάτα. Σίγουρα υπήρχε κούραση, όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη μας».

Για τους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Θα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και από αυτά που δώσαμε στο πρωτάθλημα και από τον τελικό κυπέλλου. Το ξέρουμε ότι... διψάνε για να πάρουνε εκδίκηση. Δεν έπαιξαν καλά στον τελικό της Καλαμάτας. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και σωματικά και πνευματικά για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας άρα και αυτό παίζει το ρόλο του, αλλά εμείς πάμε να κοντράρουμε τη σειρά στα ίσια».

Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού πανηγυρίστηκε... διπλά από τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μια μικρή φιέστα για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Ντεν Ντρις έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι θέλει να δει ακόμα περισσότερο κόσμο στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Επίσης είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τόσα μικρά παιδιά να έρχονται στο γήπεδο και στο τέλος να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας.

Ελπίζω στους τελικούς να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Η ομάδα το αξίζει. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι με εκείνον στον πλευρό του έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και περισσότερη αδρεναλίνη».

Διαβάστε ακόμη...