Καταλυτική η στάση του Μπέου!

Από paok24.com:Ποικίλες αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να "μεταφέρει" τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας!
Πηγή: paok24.com
Καταλυτική η στάση του Μπέου!

Για να συμβεί αυτό, στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, διευκρινίστηκε από πλευράς ΕΠΟ πως ο Αχιλλέας Μπέος, με την ιδιότητα του Δημάρχου Βόλου, επιμένει στην απόφασή του να μην παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό.

Κάπως έτσι, στο τραπέζι έπεσε – και τελικά ψηφίστηκε με ψήφους 15-1 – η λύση της Κύπρου, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ είτε με την ΑΕΚ είτε με τον Ολυμπιακό, να λάβει χώρα το Σάββατο 20 Μαΐου, μία ημέρα δηλαδή πριν τις Εθνικές εκλογές!

Και για όσους αναρωτιούνται πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει το δικαίωμα να συναινεί ή όχι στην παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, υπενθυμίζεται πως τον Μαΐο του 2021, το στάδιο παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ στον Δήμο Βόλου, με την όλη συμφωνία να υπογράφεται στις 28 Μαΐου 2021, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου, του διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο Βλαστό, του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρου και του δημοτικού συμβούλου Βόλου, Κώστα Λούλη.

Τώρα, το γιατί ο Αχιλλέας Μπέος δεν είχε πρόβλημα το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όποτε και υπογράφτηκε δηλαδή η προκήρυξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά έχει από τις 23 Μαρτίου, αποτελεί... μυστήριο!

Διαβάστε ακόμη...