Ζουρνατσίδης για Ρούμογλου: «Ήταν το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, δεν τον πίστευε ο Λυκογιάννης»

Από sdna.gr: Ο Τόλης Ρούμογλου κατέκτησε με το Κονέκτικατ τον τίτλο του NCAA στην πρώτη του χρονιά στις ΗΠΑ, μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: sdna.gr
Ζουρνατσίδης για Ρούμογλου: «Ήταν το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, δεν τον πίστευε ο Λυκογιάννης»

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης αποθέωσε το ταλέντο του 20χρονου φόργουορντ, κάνοντας ένα flashback στο πως τον έφερε στον ΠΑΟΚ το 2020, αλλά και πως αποτέλεσε παρελθόν, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου στα social media:

«Τον Αύγουστο του 2020 μετά από παρότρυνση του αδελφού Παναγιώτη Σταυρακάρα, πήγα να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι εφηβικού με μοναδικό σκοπό να αξιολογήσω ένα παλικαράκι που έπαιζε σε ομάδα τοπικού στην Ξάνθη. Βλέποντας τον Τόλη Ρούμογλου στο ζέσταμα του αγώνα έπαθα πραγματικά σοκ με το σώμα και την κίνηση του , όταν δε άρχισε το παιχνίδι δε χρειάστηκε να περάσει ένα λεπτό για να γυρίσω και να πω στον Πάνο : καλά ρε φίλε που ήταν κριμένο αυτό το παιδί;

Η συνέχεια γνωστή: μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, σκληρή δουλειά τεράστια όρεξη και καθημερινή εξέλιξη. Δυστυχώς ο κοουτς Λυκογιάννης του ΠΑΟΚ δεν έβλεπε μεγάλη εξέλιξη στον αθλητή και διαμήνυσε πως δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες την χρόνια που διανύουμε . Προσωπικά δεν πίστευα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο αντίθετα θεωρούσα πως ο Τόλης ήταν το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Βέβαια εγώ ήμουν ένας φίλαθλος και η γνώμη δεν είχε καμία αξία.

Η απόφαση του παίκτη της οικογένειας του και του μάνατζερ του Νίκου Λώτσου ήταν να φύγει στην Αμερική όπου σε ελάχιστο χρόνο το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ όχι μόνο εκτίμησε το ταλέντο και τα προσόντα του παίκτη αλλά έδωσε γη και ύδωρ για να τον εντάξει στο πρόγραμμα του. Φυσικά όπως όλοι οι πρωτοετείς ειδικά σε τόσο σπουδαία προγράμματα όπως αυτό του UCON ξέραμε πως δεν θα έχει μεγάλη συμμετοχή.

Και να που και απίστευτη χρόνια είχε η ομάδα και ο παίκτης δούλεψε φανταστικά όλη την χρόνια και είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. Πραγματικά αυτό που συνέβη στον Τόλη και στην υπέροχη οικογένεια του μοιάζει με παραμύθι. Εμείς οι γύρω που τον αγαπάμε και τον υποστηρίζουμε απλά απολαμβάνουμε ότι γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...