Πρέλεβιτς: «Πάλεψα να μην κλάψω στην τελετή απόσυρσης της φανέλας από τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την τελετή απόσυρσης της φανέλας του από τον ΠΑΟΚ και περιέγραψε τα συναισθήματά του.
Πηγή: sdna.gr
Πρέλεβιτς: «Πάλεψα να μην κλάψω στην τελετή απόσυρσης της φανέλας από τον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην ΕΡΤ:

«Πάλεψα πάρα πολύ μέσα μου να μην κλάψω στην τελετή απόσυρσης. Ήθελα να κρατήσω μια ηγετική στάση».

Για το αν αναπολεί τις μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι παίκτης τα συναισθήματα έρχονται και φεύγουν γρήγορα γιατί δεν έχεις χρόνο να τα αναλύεις πάρα πολύ. Ο τίτλος του 91 άνοιξε τον δρόμο και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες για την χρυσή εποχή των ελληνικών συλλόγων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Για το αν σκεφτόταν πόσο δύσκολο ήταν να τον μαρκάρουν: «Δεν το σκεφτόμουνα έτσι. Προσπαθείς πάντα να είσαι καλός μέσα στο γήπεδο και να βοηθάς την ομάδα σου».

Γιατί αρχικά δεν ήθελε να γίνει η τελετή απόσυρσης της φανέλας πριν αναθεωρήσει: «Το Νο.7 πρέπει να το φορά καλός παίκτης.Ένα νέο αστέρι να έχει το Νο.7. Με τη βοήθεια του προέδρου και των υπολοίπων μελών της διοίκησης και των φίλων μου στην ομάδα, αναθεώρησα. Πάρα πολλοί φίλοι μου εκτός γηπέδου είχαν την ίδια άποψη, όπως και οι κόρες μου. Αναθεώρησα τελικά και κατάλαβα πως ήρθε η ώρα».

Για το life coaching: «Σπουδάζω την επιστήμη του life coaching. Στην κοινωνία μας μαθαίνουμε τα πάντα, αλλά δεν μαθαίνουμε πως να σκεφτόμαστε».

Για το αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο μπάσκετ: «Είμαι έτοιμος πλέον να ασχοληθώ πάλι με το μπάσκετ. Έχω την απαραίτητη εμπειρία. Μπορώ να μιλήσω με όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ και να συζητήσω τα πάντα».

Για την πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό: «Δυστυχώς η πρώτη που μου έρχεται ήταν η ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό του 1992»

Διαβάστε ακόμη...