«H χειρότερη διαιτησία» του ρέφερι του Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ

Από thessports.gr:Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσίε ορίστηκε για το μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των Play Off της Super League, με τον Γάλλο Elite διαιτητή να θεωρείται μια από τις «ελπίδες» για το μέλλον.
Πηγή: thessports.gr
«H χειρότερη διαιτησία» του ρέφερι του Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ

Ωστόσο, όπως για κάθε διαιτητή, υπάρχουν και παράπονα. Ίσως τα μεγαλύτερα εκφράστηκαν για τον Λετεσιέ από την Μπράγκα, μετά τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Europa League με η Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν με 3-1 και αποκλείστηκαν από η συνέχεια της διοργάνωσης. εκφράζοντας τρομερά παράπονα για τη διαιτησία του Γάλλου.

Τότε ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ μετά το παιχνίδι εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή, δηλώνοντας:

«Δυστυχώς είχαμε έναν διαιτητή και ένα VAR, που έκαναν ίσως τη χειρότερη διαιτησία των τελευταίων ετών. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες διαιτησίες και VAR . Για την προσπάθεια της στα δύο παιχνίδια και στην παράταση, η Μπράγκα άξιζε να περάσει. Και θα είχε περάσει, με έναν καλό διαιτητή.

Σε ανάλογες δηλώσεις είχε προχωρήσει και ο τότε προπονητής των Πορτογάλων, Κάρλος Καρβαλιάρ, τονίζοντας:

«Ο διαιτητής ήταν κακός κατά τη γνώμη μου. Η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε ήταν γελοία. Στην παράταση υπήρξε ανάλογη κατάσταση με παίκτη της Ρέινζερς, πιστεύω ότι έπρεπε να αποβληθεί».

Διαβάστε ακόμη...