Και ο Λουτσέσκου τη δουλειά του!

Από sdna.gr:Νέα διαρροή του Ολυμπιακού με «καρφιά» για τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη Γκαγκάτση για Elite διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το... Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ της 3ης αγωνιστικής των PlayOffs.
Πηγή: sdna.gr
Και ο Λουτσέσκου τη δουλειά του!

Σε μία περίοδο, άκρως τοξική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η νέα διαρροή του Ολυμπιακού είχε και πάλι στόχο τον ΠΑΟΚ. Στο ντέρμπι των Δικεφάλων ορίστηκε ο Elite Κουλμπάκοφ. Μόνο που στην προκειμένη... το Λευκορώσος δεν ήχησε καλά καθώς όπως επισημαίνουν κύκλοι του Ολυμπιακού: «Σε όλη την συνάντηση Μπένετ - ομάδων των PlayOffs ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι... Λευκορώσος!!!».

Και όλα αυτά μερικές μέρες μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση, πως ο Στιβ Μπένετ τους έδειξε μήνυμα από ξένο ρέφερι προκειμένου να επιλεγεί αυτός να διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των PlayOffs της Super League εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξιοσημείωτο δε πως όταν ο κ.Μπένετ του είπε ότι έχει βρεθεί διαιτητής, πρώτα του ζήτησε να τον αλλάξει και να βάλει τον ίδιο και μετά ρωτούσε να μάθει ποιος είναι!

Αλήθεια, γιατί τόση πρεμούρα για το εν λόγω παιχνίδι;

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, ως όφειλαν, ζήτησαν την πλήρη διερεύνηση από τους Μπένετ - Μπαλτάκο με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάτι που δρομολογήθηκε ήδη με επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ στον Αλεξάντερ Τσέφεριν!

Με τον ορισμό των διαιτητών, ήρθε ένα ακόμη «χτύπημα», με τη διαρροή του Ολυμπιακού να πατά πάνω σε μία γνώριμη... ρητορική που ήχησε και πρόσφατα στα αυτιά σας. Ρητορική που δεν αγγίζει και δεν μπορεί να αγγίξει τον ΠΑΟΚ που μοιάζει αφοσιωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει φέτος καλά: στα ντέρμπι.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των Playoffs και των επιδιώξεων που έχουν, βλέποντας πως αγωνιστικά η ομάδα πατάει καλά και διαθέτει έναν ευφυέστατο προπονητή στο τιμόνι της που ξέρει να ανταπέξερχεται των δυσκολιών, πηδώντας - VAR επιτρέποντος - κάθε εμπόδιο στο δρόμο του.

Και το τελευταίο κάθε άλλο παρά απαρατήρητο περνάει, αναγνωρίζοντας εμμέσως όλοι, μέσα από την τακτική που εκφράζει και αντιπροσωπεύει το κάθε κλαμπ, την ομάδα που διαθέτει πραγματικά καλές ποδοσφαιρικές προδιαγραφές.

Από τον ΠΑΟΚ θα ακούσετε να λένε πως: «εμείς κάνουμε ομάδα για του χρόνου» αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει μια ομάδα που τα έφερε όλα... τούμπα και έφτασε από το -14 από την κορυφή και το -8 από την ΑΕΚ, να ψαλιδίσει διαφορές και να ονειρεύεται και φέτος; Σίγουρα όχι ο Λουτσέσκου!

«Προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το πρωτάθλημα και, παράλληλα, να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά. Με εννιά αγωνιστικές μπροστά μας έχουμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε ακόμη πολλούς βαθμούς.

Ήμασταν 14 πόντους μακριά από την κορυφή και τώρα θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Τώρα είμαστε πέντε βαθμούς μακριά. Από όλες αυτές τις ομάδες έχουμε το πλεονέκτημα ότι... επιστρέψαμε, έχουμε ηθικό πλεονέκτημα.

Πάντα η ομάδα που έρχεται από πολύ πίσω έχει πλεονέκτημα».

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, στη νέα πίστα για τον Λουτσέσκου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: Με Ραζβάν στην εξέδρα.

Διαβάστε ακόμη...