Ίνγκασον: Η πολύτιμη σταθερά του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ηγετική παρουσία και σταθερά για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ίνγκασον: Η πολύτιμη σταθερά του Λουτσέσκου

Είναι από τις σταθερές του ΠΑΟΚ φέτος, είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και μέχρι να προκύψει το πρόβλημα στη γάμπα, έπαιζε... χωρίς ανάσα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίζει το σερί του, φτάνοντας πλέον τα 2610 αγωνιστικά λεπτά για φέτος, έχοντας να επιδείξει συνολικά 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, στο Κύπελλο, αλλά και στα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ έχει σκοράρει και 2 γκολ.

Ο Ισλανδός στόπερ, δεν έχει αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με την Καλαμάτα στο Κύπελλο, στους αγώνες πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό και τον Βόλο, ενώ έχασε και το ντέρμπι με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Τώρα, η προσοχή στρέφεται σε αυτόν, με φόντο την επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή.

Ο Ίνγκασον είναι -κατά γενική ομολογία- από τους πρωταγωνιστές του φετινού ΠΑΟΚ και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι θεωρείται αναντικατάστατος, με την σταθερότητά του να είναι πολύ σημαντική για τον "Δικέφαλο", ενώ ο ρόλος του είναι εξίσου σημαντικός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, όντας συνεχώς δίπλα στους μικρούς, με τους οποίους έχει πολύ συχνά τετ α τετ.

Προφανώς, με τα πλέι οφ να συνεχίζονται, αλλά και το Κύπελλο να μπαίνει στο "κάδρο", ο Ισλανδός θα δει τους αριθμούς του να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο, σε μία γεμάτη σεζόν για τον ίδιο, την ώρα που πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με συνολικά 2971 αγωνιστικά λεπτά και 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...