«Δε θ’ ανεχτούμε να μας σφυρίζουν διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή!»

Από sdna.gr:Με νέα ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Βόλος άφησε αιχμές για τον Στιβ Μπένετ, επισημαίνοντας πως αναμένει την αντικατάσταση του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για την πρεμιέρα (19/3, 17:30) των play-off της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
«Δε θ’ ανεχτούμε να μας σφυρίζουν διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή!»

Ανακοίνωση σε σκληρό ύφος εξέδωσαν οι Θεσσαλοί κατά του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «επιδεικνύει μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League», απαιτώντας παράλληλα εξελίξεις σχετικά με τον ορισμό Έλληνα ρέφερι και όχι ξένου στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...