Τι ισχύει με Ολιβέιρα - Ντάντας, οι κομβικές επαφές με τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Τα ονόματα των Ολιβέιρα - Ντάντας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ και προσεχώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στην Τούμπα - Το ταξίδι του Μπότο στην Πορτογαλία και η στάση του έμπειρου φορ.
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με Ολιβέιρα - Ντάντας, οι κομβικές επαφές με τον ΠΑΟΚ

Αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές που «κουμπώνουν» στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και ως εκ τούτου ο πρώτος που έχει λόγο αναφορικά με το μέλλον τους στην Τούμπα είναι ο προπονητής της ομάδας. Από τη διαχείρισή τους και τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του έχει γίνει σαφές πως ο Λουτσέσκου έχει «ανάψει» το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αρμόδιοι σε συζητήσεις με την κάθε πλευρά ξεχωριστά με φόντο το καλοκαίρι...

Σκυτάλη -λοιπόν- πήρε ο Ζοσέ Μπότο και οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον έμπειρο φορ. Επί της ουσίας, το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι πρώτες επαφές για να διαπιστώσουν πρόσφορο έδαφος επαφής με τον Ολιβέιρα, να αντιληφθούν τις σκέψεις του και το πως εκείνος προτίθεται να κινηθεί δεδομένης της επιθυμίας του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Εκείνο που έγινε σαφές από τον Πορτογάλο επιθετικό είναι πως απολαμβάνει πολύ τη ζωή στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, του ταίριαξε το περιβάλλον της ομάδας και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα ήθελαν να δώσουν... παράταση στη διαμονή τους μέσω της ανανέωσης.

Δεδομένου πως η ομάδα εισέρχεται σε ένα κρίσιμο και κομβικό αγωνιστικό μομέντουμ καθώς έχει μπροστά της τα playoffs, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι όποιες συζητήσεις θα πρέπει να διεξαχθούν προσεκτικά και πατώντας πάνω σε λεπτές ισορροπίες. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται στο διάστημα της διακοπής να ενταθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, κομβικό είναι το διάστημα της διακοπής και για τον Τιάγκο Ντάντας, για τον οποίο έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους της Μπενφίκα για μία πρώτη συζήτηση παραμονής του 23χρονου χαφ στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Συζητήσεις που αφορούν τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος αναμένεται να διαχειριστεί την υπόθεση Ντάντας, που αφίχθη από τους αετούς της Λισαβόνας ως δανεικός με την προϋπόθεση πως αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να δώσει εφτά εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του και τέσσερα για το 50% του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά -λοιπόν- θα τεθούν προσεχώς στο τραπέζι των δύο πλευρών.

Διαβάστε ακόμη...