Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Από paok24.com: Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι...παγίδες με τις εμβόλιμες αγωνιστικές
Πηγή: paok24.com
Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ πλέον γνωρίζει την σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στα Play-Off της Stoiximan Super League, αλλά και το πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες, σε συνάρτηση και με τα ματς του Κυπέλλου.

Απομένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των επαναληπτικών στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά ο τελικός, για τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε ούτε το που θα γίνει.

Υπάρχουν και οι εμβόλιμες αγωνιστικές. Ο Δικέφαλος θα κληθεί να παίξει σε τρεις μέρες με ΑΕΚ (1-2 Απριλίου) και Ολυμπιακό (5 Απριλίου) ενώ συνολικά σε μια βδομάδα έρχεται να «κολλήσει» και το εντός έδρας με τον Βόλο (8-9 Απριλίου). Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον ορισμό του επαναληπτικού ημιτελικού με την Λαμία, την Μεγάλη Εβδομάδα, τότε οι παίκτες του Λουτσέσκου θα πρέπει να δώσουν και τέταρτο παιχνίδι σε 10 ημέρες (12-13 Απριλίου).

Μετά το Πάσχα, περιμένει τους ασπρόμαυρους το πιο δύσκολο έργο σχετικά με τις εμβόλιμες. Για την 5η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (22-23 Απριλίου), ταξιδεύει μεσοβδόμαδα στην OPAP Arena για να παίξει με την ΑΕΚ (26 Απριλίου) και γυρίζει Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της πόλης με τον Άρη στην Τούμπα (29-30 Απριλίου). Αμέσως ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (3 Μαΐου) και αυτό με τον Βόλο στην Μαγνησία (6-7 Μαΐου).

Επομένως, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει μέσα σε 17 μέρες πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα, κατά σειρά με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο:

1η αγωνιστική (18-19 Μαρτίου)

Άρης – ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική (1-2 Απριλίου)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

3η αγωνιστική (5 Απριλίου)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική (8-9 Απριλίου)

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

*Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος (12-13 Απριλίου)*

ΠΑΟΚ – Λαμία

5η αγωνιστική (22-23 Απριλίου)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (26 Απριλίου)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική (29-30 Απριλίου)

ΠΑΟΚ – Άρης

8η αγωνιστική (3 Μαΐου)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική (6-7 Μαΐου)

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική (13-14 Μαΐου)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

*Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος (21 Μαΐου)*

Νικητές ΠΑΟΚ/Λαμία & Ολυμπιακός/ΑΕΚ

*Δεν έχουν ακόμη οριστεί επίσημα

Διαβάστε ακόμη...