Ο Καλλιοντζής ξεχώρισε και πάλι

Από paok24.com: Ένα ακόμα διήμερο με Rising Stars διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα, με το εφηβικό του ΠΑΟΚ να είναι και πάλι στους συμμετέχοντες.
Πηγή: paok24.com
Ο Καλλιοντζής ξεχώρισε και πάλι

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας, Περιστέρι, ΔΕΚΑ, Mega Mis καθώς και η ομάδα των Rising Stars, ήταν η οκτάδα, με το νεαρό σέντερ, Στράτο Καλλιοντζή να ξεχωρίζει και πάλι.

Στην ήττα από την πολύ δυνατή Μέγκα Μις, είχε 25 πόντους με 10 ριμπάουντ. Στη νίκη επί της ΔΕΚΑ, είχε 26 με 11, αντίστοιχα, ενώ χθες στην ήττα από τον Προμηθέα, κατέγραψε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

3/3 double-double πέτυχε ο ύψους 2.08 σέντερ, ο οποίος κλείνει τα 18 τον προσεχή Σεπτέμβρη και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με στο Rising Stars.

Ο Καλλιοντζής είναι δεύτερος στη λίστα των σκόρερ, πρώτος στη λίστα των ριμπάουντερ και είναι επίσης στην στην κορυφή των κατηγοριών των δίποντων, των βολών, των μπλοκ καθώς και στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο νεαρός πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρίτας στη Λιθουανία, συμμετέχει συχνά στις προπονήσεις της και μέσω της διαδικασίας του Rising Stars, κόντρα σε αθλητές της ηλικίας του, ξεχωρίζει φέτος, σε μια θέση, αυτήν του σέντερ, που γενικά το ελληνικό μπάσκετ, έχει σοβαρό θέμα τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...