Μίσιτς: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ…»

Από paok24.com: Ο απολογισμός του Κροάτη μέσου και η... προσμονή του!
Πηγή: paok24.com
Μίσιτς: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ…»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "vecernji.hr" παραχώρησε ο Γιόσιπ Μίσιτς, ερωτηθείς μεταξύ άλλων για την φετινή πορεία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη μη κλήση του στην Εθνική Κροατίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η πρώτη ερώτηση πάντως, αφορούσε το αν ο ίδιος αισθανόταν φόβο όταν έφευγε από τον ΠΑΟΚ και "μετακόμιζε" στη Ντιναμό, εξαιτίας της μεγάλης περιπέτειας με την υγεία του!

"Δεν υπήρχε κανένας φόβος, ήξερα όμως πως η Ντιναμό διαθέτει μία εξαιρετική μεσαία γραμμή και εγώ προερχόμουν από έξι, επτά μήνες απραξίας εξαιτίας της υγείας μου και έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Δεν φανταζόμουν βέβαια τότε πως τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά για μένα, μετά από 2,5 χρόνια στη Ντιναμό" απάντησε ο 28χρονος χαφ, μετά από 107 παιχνίδια, 6 γκολ και 4 ασίστ με τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ!

Σε ότι αφορά δε το αν αισθάνθηκε απογοήτευση για το γεγονός πως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις επιλογές του Ντάλιτς για το Μουντιάλ του Κατάρ και το αν περιμένει πρόσκληση για τα παιχνίδια της Κροατίας με Ουαλία (25/3) και Τουρκία (28/3) για το Nations League, απάντησε:

"Ειλικρινά, ήλπιζα πως θα ερχόταν κλήση στην Εθνική με την καλή απόδοση που είχα στη Ντιναμό, αλλά στο τέλος αυτό δεν έγινε. Δεν απογοητεύτηκα όμως, ξέρω πως η Κροατία είναι μέσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες του κόσμου σε ποιότητα στη μεσαία γραμμή και δεν είναι εύκολο να μπεις στη λίστα του προπονητή, ο οποίος έχει τις δικές του ιδέες. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτόν, ελπίζω βέβαια να με καλέσει τώρα στην ομάδα, αλλά ούτε έχω μιλήσει μαζί του ούτε έχουμε επαφές".

Διαβάστε ακόμη...