Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Ιωνικός

Από slgr.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοξενήσει τον Ιωνικό 17 φορές για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής/Super League και τις 12 από αυτές έχει πάρει τη νίκη. Ο Ιωνικός έχει καταφέρει να φύγει νικητής μια φορά, ενώ τέσσερις από τις αναμετρήσεις τους έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.
Πηγή: slgr.gr
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Ιωνικός

Οι οκτώ από τις δώδεκα νίκες του ΠΑΟΚ είναι χωρίς να δεχθεί τέρμα, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες με 0-0, οπότε στις δέκα από τις δεκαεπτά αναμετρήσεις οι γηπεδούχοι έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.

Η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία τους έγινε στο γήπεδο του Ιωνικού, στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0, αλλά στον Β' Γύρο, στην Τούμπα η αναμέτρηση τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Οι δύο επόμενες επισκέψεις του Ιωνικού στην Θεσσαλονίκη έφεραν ήττες με 4-1 και στις δύο αναμετρήσεις. Αυτές είναι οι μοναδικές νίκες του ΠΑΟΚ με 4-1, ενώ την πρώτη θέση στα δημοφιλέστερα σκορ μοιράζονται το 2-0 και το 3-0 με τέσσερις παρουσίες.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία χρόνια της παρουσίας του Ιωνικού στην Α' Εθνική/Super League είχε έξι διαδοχικές νίκες, αλλά στην περσινή του επιστροφή στην κατηγορία, ο Ιωνικός πήρε ισοπαλία στην Τούμπα με 1-1 (33' Σβαμπ – 58' Τουράμ).

Η ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ είναι το 6-1 στις 23 Οκτωβρίου 2005, ενώ ο Ιωνικός έχει επικρατήσει μια φορά στην έδρα του Δικεφάλου, με 2-1 στις 6 Ιανουαρίου 2001.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

12 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 40-8

Διαβάστε ακόμη...