Έχει… θέματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Προμηθέας

Από paok24.com: Τα φιλικά με τον Απόλλωνα και τα προβλήματα τραυματισμών
Πηγή: paok24.com
Έχει… θέματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Προμηθέας

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το Σάββατο (15:30, ΕΡΤ 3) στην αγωνιστική δράση, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο παιχνίδι αυτό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Φώτη Τακιανού στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά», κόντρα σε έναν αντίπαλο που πριν τη διακοπή, περνούσε μάλλον την καλύτερη του φάση από την αρχή της σεζόν.

Οι Πατρινοί προκειμένου να κρατήσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αυτό το διάστημα, έδωσαν δύο φιλικά με τον Απόλλωνα με το τελευταίο να διεξάγεται χθες και τον Προμηθέα, να επικρατεί με 80-84.

Στο φιλικό αυτό, δεν έπαιξαν οι διεθνείς Μουράτος, Τανούλης και Κόντιτ (που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο και φέρεται να γύρισε με πρόβλημα) καθώς και ο Σίμπσον, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Κάποια θέματα το προηγούμενο διάστημα, αντιμετώπισαν επίσης και οι Τόμασον, Γκίκας, οι οποίοι όμως, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι το Σάββατο.

Μέχρι αύριο, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τους αμφίβολους του Προμηθέα αν και δεν αποκλείονται αποφάσεις για συμμετοχή, ακόμα και λίγο πριν το τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...