Ξεσκεπάζει Ολυμπιακό-Κουντούρη η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ

Από sdna.gr: Τα σκηνικά τραμπουκισμών του Κουντούρη και της παρέας του επιβεβαιώθηκαν επίσημα από την Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ. Ξεφτιλίστηκε με επίσημη ανακοίνωση ο οργανισμός προπαγάνδας του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας απόλυτα στο 100% το ρεπορτάζ του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Ξεσκεπάζει Ολυμπιακό-Κουντούρη η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ

Για πρωτοφανή γεγονότα κάνει λόγο η Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ σε ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από έκτακτο ΔΣ.

Πλέον όλα επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Πρόκειται για έναν ακόμα θρίαμβο της δημοσιογραφίας που ανέδειξε το θέμα στην ορθή του διάσταση. Το SDNA ήταν το μοναδικό αθλητικό Μέσο στο διαδίκτυο που τόλμησε να κάνει ρεπορτάζ και προσπαθεί να αποτρέψει - μέσω της δημοσιότητας - με κάθε κόστος τους πρωτοφανείς τραμπουκισμούς του Ολυμπιακού ακόμα και σε ερασιτεχνικά σπορ, εφόσον οι αρμόδιες αρχές μέσω Αυγενάκη κωφεύουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για το πρωτοφανές περιστατικό της απροειδοποίητης εισόδου ανθρώπων του Ολυμπιακού ΣΦΠ στη συνεδρίαση της διοίκησης, το Σάββατο 25/02 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΕΠΑ σύσσωμο καταγγέλλει πως το Σάββατο 25/02 και ενώ ήταν σε εξέλιξη η πρώτη μετά κορονοϊού δια ζώσης συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ, ομάδα περίπου 25-30 ατόμων με επικεφαλής τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Χριστοφοράκη εισήλθε απροειδοποίητα στην αίθουσα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλαβε μόνος του τον λόγο και απευθύνθηκε εντόνως, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, στον πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου διαμαρτυρόμενος για την απόρριψη του αιτήματος της ομάδας του Πειραιά για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος λόγω συμμετοχής παικτών του Ολυμπιακού σε διεθνές τουρνουά.

Ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ προσπαθούσε να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης στον πρόεδρο και τον προπονητή του Ολυμπιακού, στην αίθουσα επικράτησε οχλαγωγία με άτομα από τις πίσω σειρές να φωνάζουν και να κατηγορούν χυδαιολογώντας τα μέλη του ΔΣ, ότι με την απόφαση τους εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ομάδων.

Ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη του ΔΣ παρότρυναν τον κόσμο να καθίσει στις καρέκλες που υπήρχαν στην αίθουσα ώστε να μπορέσουν οι 2 πρόεδροι να συνομιλήσουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η οχλαγωγία και ο διάλογος να γίνεται με δυσκολία.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισαν εκφράζοντας εντόνως τα επιχειρήματα τους, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ ματαίως προσπαθούσε να εξηγήσει εκ νέου το σκεπτικό της απόφασης απαιτώντας από τον Πρόεδρο και τον προπονητή του Ολυμπιακού να ησυχάσουν τους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας τους. Οι προσπάθειες των 2 ανδρών του Ολυμπιακού δυστυχώς δεν βοήθησαν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φωνές και οι χυδαιολογίες συνεχίστηκαν μέχρι την αποχώρηση από την αίθουσα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έπειτα από 15-20 λεπτά.

Το ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ διεκόπη μετά από αυτό το γεγονός.

Σύσσωμο το ΔΣ μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του, σοκαρισμένο καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός και δηλώνει πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις αποφάσεις του συμβουλίου, ενώ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του. Σεβόμαστε και τιμούμε όλα τα μεγάλα και ιστορικά σωματεία που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΦΟΕΠΑ αλλά δεν επιθυμούμε την, με την κακή έννοια, "ποδοσφαιροποίηση" της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα προσφυγής εναντίον της όποιας απόφασης του ΔΣ στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), όπως και τελικά έκανε το σωματείο του Πειραιά. Μετά από αυτό καθίσταται άνευ αντικειμένου η λήψη οποιασδήποτε απόφασης για το συγκεκριμένο θέμα από το ΔΣ.

Όποια και αν είναι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ,η ομοσπονδία οφείλει και θα την σεβαστεί απόλυτα.
Στόχος της ΕΦΟΕΠΑ είναι τόσο αυτό όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και οι λοιπές διοργανώσεις να κρίνονται αποκλειστικά εντός αγωνιστικών χώρων».

Διαβάστε ακόμη...