Πέρασε τα Ιατρικά ο Κούτσιας!

Από talentabout.gr: Ο Γιώργος Κούτσιας πέρασε επί ελληνικού εδάφους τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Chicago Fire και περιμένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την αναχώρηση του για τις ΗΠΑ.
Πηγή: talentabout.gr
Πέρασε τα Ιατρικά ο Κούτσιας!

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και ένας διακανονισμός με τον Βόλο, στον οποίο είχε παραχωρηθεί ο παίκτης ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κούτσιας θα αναχωρήσει για Σικάγο πάντως, σίγουρα μετά τους δύο φιλικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα Νέων κόντρα στην Ισραήλ.

 

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι εκτός του ΠΑΟΚ και της Chicago Fire θα πρέπει να γίνουν διευθετήσεις και με τον Βόλο, στον οποίο είχε παραχωρηθεί με δανεισμό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν

Η Chicago Fire του προσέφερε δύο εκατομμύρια ευρώ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και αυτός ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που έκαναν τον 19χρονο επιθετικό να πει το “ναι”.

Ετσι ο ΠΑΟΚ, θα καρπωθεί ένα ποσό λίγο πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τα μπόνους) και θα ελπίζει να πάρει πολλά περισσότερα από την εξέλιξη του νεαρού φορ στην Σικάγο.

Διαβάστε ακόμη...