Τριλυράκης: «Συνεχίζουμε για τη μείωση του χρέους, κάτω του μισού όταν παραλάβαμε»

Από sdna.gr: Την προσήλωση των διοικούντων την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη μείωση του χρέους υπογράμμισε με ανάρτησή του στο Facebook ο Βασίλης Τριλυράκης.
Πηγή: sdna.gr
Τριλυράκης: «Συνεχίζουμε για τη μείωση του χρέους, κάτω του μισού όταν παραλάβαμε»

Ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων» εξήρε τη στήριξη που έλαβε η ομάδα από την οικογένεια του συλλόγου, την ποδοσφαιρική ομάδα, τον Ιβάν Σαββίδη και τους φιλάθλους υπογραμμίζοντας πως κατάφεραν να μειώσουν το χρέος «κάτω του μισού» έναντι αυτού που παρελήφθη αρχικά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο στέλεχος του «Δικεφάλου»:

«Πριν δυο χρόνια ήρθε στο PAOK SPORTS ARENA αντιπροσωπεία των παικτών της ομάδας μας του ποδοσφαίρου πρωτοστατούντος του αρχηγού μας Andre Vieira να μας παραδώσουν πάνω από 10.000€ για την συμμετοχή τους στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συμμετοχή όλου του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟΚ από όλα τα μέρη της γης, των οργανωμένων οπαδών, της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη, ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή ολοκληρώσαμε και διπλασιάσαμε την ΑΜΚ ! Σήμερα δυο χρόνια μετά συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, την εξυγίανση, και την μείωση του χρέους, που πλέον είναι κάτω του μισού αυτού που παραλάβαμε, πάντα με τον κόσμο δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για όλα!

Διαβάστε ακόμη...